Over AndersAdviseren

U BENT ZELF UW BESTE ADVISEUR!

Over AndersAdviseren

 U BENT ZELF UW BESTE ADVISEUR!

De Stichting AndersAdviseren is ontstaan vanuit de overtuiging dat u als consument heel goed in staat bent om uw eigen financiën te managen. Daar heeft u in veel gevallen helemaal geen dure adviezen voor nodig.

Op dit moment bestaat er een enorme kloof tussen de kennis van financiële zaken bij de consument en bij de banken en verzekeraars. Daardoor is het voor u als consument bijna onmogelijk om zelf een goede beslissing te nemen over financiële zaken, terwijl deze wel een enorme impact hebben op uw besteedbaar inkomen, uw woonsituatie en daarmee uw welbevinden in de breedste zin van het woord.

De initiatiefnemers van de Stichting AndersAdviseren hebben jarenlange ervaring in- en veel kennis van de financiële branche. Doelstelling van de Stichting AndersAdviseren is u inzicht te geven in uw eigen financiën door het beschikbaar stellen van financiële, economische en fiscale informatie en het geven van inzicht in de werkwijze van de financiële branche.

Wij willen u voldoende informatie en middelen ter beschikking stellen om zo zelfstandig mogelijk financiële beslissingen te kunnen nemen, verantwoorde keuzes te kunnen maken die van invloed zijn op uw eigen financiën en misstanden in uw financiële huishouding te voorkomen.

Informatie over diensten en seminars

Wilt u meer weten over de diensten en seminars van AndersAdviseren? Houd deze website in de gaten.

Wat is AndersAdviseren?
De Stichting AndersAdviseren is ontstaan vanuit de overtuiging dat u als consument heel goed in staat bent om uw eigen financiën te managen. Daar heeft u in veel gevallen helemaal geen dure adviezen voor nodig. Lees meer
Wat doet AndersAdviseren
Wij willen u voldoende informatie en middelen ter beschikking stellen om zo zelfstandig mogelijk financiële beslissingen te kunnen nemen, verantwoorde keuzes te kunnen maken die van invloed zijn op uw eigen financiën en misstanden in uw financiële huishouding te voorkomen. Lees meer
Hoe neem ik contact op met AndersAdviseren?

Wilt u in contact komen met Anders Adviseren? Bel dan 0320-212356 of bezoek de contactpagina.

Ab Flipse

Ab Flipse

Financieel specialist

Ab Flipse (1955) is financieel specialist en wekelijks gastspreker over financiële zaken op Omroep Flevoland.

Hij zet zich al jaren actief in ten behoeve van de ontwikkeling van een transparant adviesmodel en verschijnt ook regelmatig in de media. Zo is hij wekelijks te gast in het radioprogramma over financiële zaken op donderdagochtend vanaf ca. 11.00 uur bij Omroep Flevoland.

Edin Mujagic

Edin Mujagic

Monetair econoom

Edin Mujagic (1977) is monetair econoom en verbonden aan de Universiteit van Tilburg.

Hij wordt internationaal gewaardeerd om zijn scherpe analyses en inzicht. Als geen ander weet Mujagic het verband te leggen tussen de bijna abstracte wereld van de monetaire economie en de economie van alledag. Mujagic was van 2005 tot 2010 redacteur macro-economie van zakenweekblad FEM Business.

Binnenkort

Binnenkort

Functie